Bloggen

17. maj, 2017

Denna låt är en verkligen en utveckling av bandets musikaliska gåvor. Den kommer bland annat att spelas upp 6 miljoner Fransmän kring Jultid 2017. Vi fick äran att ingå som en del av en franskt filmprojekt som spelades in delvis i Kiruna.

Cette chanson est vraiment un développement des cadeaux musicaux du groupe. Entre autres choses, il sera joué 6 millions de Français autour de juillet 2017. Nous avons eu l'honneur de faire partie d'un projet de film français qui a été enregistré en partie à Kiruna.

6. dec, 2016

Nu satsar vi hårt på filminspelning för hemsidan och Youtube med hjälp av en jätteduktig teknikertjej från TV24. 

20. okt, 2016

 Äntligen har vi hittat en ny gitarrist efter vår Martin som flyttat söderut och det är Jan Stridsman från Luleå. Janne är egentligen från Kiruna och har vikarierat i bandet ett flertal gånger med bravur. Nu kan vi som band fortsätta att satsa framåt och utvecklas med Jannes briljanta gitarrspel. Vi hoppas att danspubliken kommer att ta tillfället i akt och ta chansen till dansen med oss när vi är ute i svängen. Här en liten yngre version av Janne som sitter i mitten med röd tröja.

20. okt, 2016
19. dec, 2015

Stor Dansafton med "CeGes" ! Kom och dansa eller bara njut av en trevlig kväll i Svappavaara på Trettondagsafton. Vi ser verkligen fram emot att återigen få möjligheten att underhålla i en traditionsrik by som vi spelat i ett flertal Trettondagsaftnar.

Jan Sydberg

Kapellmästare

CeGes